Van concept tot succes

Bij Bureau Mixr kun je terecht om van jouw idee, een business te maken. In welke fase je ook zit, wij helpen je verder.

Van idee naar concept

Weet je ongeveer wat je wilt doen, maar nog niet hoe? Wij begeleiden je op weg van je idee, naar een duidelijk concept. We hebben jarenlange ervaring met het concretiseren en finetunen idee├źn: van passie tot concept.

Van concept naar business

Een idee, is niet meteen een winstgevend idee. Wij helpen je om van dat wat uit je hart en creativiteit geboren is, te transformeren naar een business die van alle kanten klopt. Zodat jij precies weet welke investeringen je moet doen en wat je eruit kunt halen. En natuurlijk zetten we ons uitgebreide netwerk voor je in. Als je een investeerder, sparringpartner of andere ondersteuning nodig hebt.

Van business naar strategie

Je weet waar je heen wilt, maar hoe ga je er komen? Bureau Mixr helpt je met het formuleren van je (online/omnichannel) strategie. We diepen je doelgroep(en) uit, brengen je concurrentie in kaart en bepalen de beste koers om te varen.

Van strategie naar organisatie

Heb je een team aan de slag met je online werkzaamheden? Of je nu wilt reorganiseren, de output optimaliseren of processen wilt verbeteren, Bureau Mixr zorgt ervoor dat jouw team draait voor succes.

Van organisatie naar implementatie

Wil je Facebookpagina maar niet groeien? Heb je moeite om er bovenop te blijven zitten met Twitter? Ben je op zoek naar iemand die killer-nieuwsbrieven kan schrijven of veelgelezen blogs? Zoek je een partij die video’s, infographics, ontwerp en bouw van websites en webshops voor je ontwikkelt. Dan zit je bij Bureau Mixr goed.

Kortom: let’s meet

We kunnen vanaf de eerste tot de laatste stappen ondersteunen of uit handen nemen. Van de strategische elementen tot de uitvoering kun je rustig aan ons overlaten.

Maak dus gewoon snel een afspraak, dan kijken we samen met jou waar je staat en wat je nodig hebt en zoeken we daar een passend antwoord op. Voor elk type organisatie, van groot tot klein en voor elk type budget.

-

Xaviera Ringeling
Online strateeg

-

Michiel Karssen
eCommerce strateeg